Ovaj tretman je pokazatelj savrešenog sklada tehnološkog napretka i čulnog doživljaja. Tretman kombinuje ultrakomforne teksture sa visokim performansama aktivnih sastajaka, koji koži obezbeđuju well-being i pružaju joj osećaj potpune hidratacije.

Koža posle tretmana postaje revitalizovana, zategnuta, jedra, sa prirodno pokrenutom ćelijskom dinamikom. Dehidrirana koža može biti problem kod osoba koje imaju masnu kožu ili osetljivu kožu. Dermatolog ili profesionalni kozmetičar će proceniti koliko Vam je koža hidrirana.

U srcu formule se nalazi patentiran Boletus ekstrakt.
Reč je o ekstraktu gljive koja značajno doprinosi hidrataciji kože, njenoj jedrini i vitalnosti. Preparati koji se koriste su izuzetno prijatnih mirisa – mošusni, cvetni i miris morske svežine.

Posle tretmana, koža izgleda mlađe, svežije, vraćena joj je jedrina. Posle jednog tretmana, hidratacija kože je veća od 70 %, a posle tri tretmana, koža je 100% hidrirana.

Kako bi se efekat hidrirane kože nastavio, neophodno je negovanje lica i kod kuće. Vaš profesionalni kozmetičar će Vam dati predloge koje proizvode treba da koristite kako biste očuvali hidriranost kože i smanjili šansu za stvaranje bora.

Hidrirana koža je otpornija na spoljne uticaje, vremenske prilike i stvaranje bora.