Anti-puffiness energizing roll on/ protiv otečenosti

Odmah po nanošenju gela u roll-on formi, dolazi do vidljivog smanjenja otečenosti, umornog izgleda u predelu oko očiju i bora u toj regiji. Gel deluje tako što ubrzava sintezu kolagena i podstiče mikrocirkulaciju u očnoj regiji.

Multi-action eye contour

Fina, delikatna struktura kreme, obezbeđuje vidljivo smanjenu otečenost, tamne krugove oko očiju, doprinoseći zategnutosti očne regije i mladolikijem izgledu. Efekti su vidljivi odmah a posle 30 dana upotrebe, bore su smanjene za preko 30%.

Intraokularna regija je prva na udaru kada je starenje kože u pitanju. Podočnjaci otkrivaju umor, stres i zadržavanje vode u organizmu. Izgled očne zone može biti i indikator za neke bolesti. a kad je estetika u pitanju, prve bore se prvo primete u ovoj regiji.


Dark circle eraser

Krema namenjena za momentalno uklanjanje tamnih krugova oko očiju. Idealan izbor za sve situacije kad vam je potreban svež i odmoran izgled očne zone. Nežna puderasta struktura, odmah po nanošenju, smanjuje vidljivost tamnih krugova oko očiju a posle 15 dana primene, tamni krugovi su gotovo nevidljivi.

Eye and lip make-up remover fluid

Sredstvo za ukljanjanje šminke za predeo oko očiju i za usne. Pogodno je za osetljivu kožu oko očiju i za osobe koje koriste kontaktna sočiva. Uklanja i vodootpornu maskaru i mat dugotrajne karmine ne ostavljajući masan film.