Soothing melt-in fluid

Umirujuća tečnost za lice značajno prevenira reakcije osetljive i kombinovane kože, kako na stresogene faktore tako i na vremenske prilike i zagađenja. U njenom sastavu dominiraju vitamini i termalna voda koja doprinosi hidrataciji kože. Koža je meka, hidrirana i ne zateže i ne pecka.

Soothing velvet cream

Umirujuća krema za baršunast izgled kože lica i vrata. Štiti i neguje kožu sklonu isušivanju. Koža postaje otpornija na spoljne uticaje vremenskih prilika. Zategnuta je i hidrirana.

Osetljiva koža sa specijalnim potrebama nije samo osetljiva na vremenske prilike. Ona se jednostavno “često buni” a mi više ne možemo da prepoznamo okolnosti koje je provociraju. Upornom negom prevenirajte svako potencijalno crvenilo i peckanje.

Soothing S.O.S. serum

Odmah po nanošenju neutralizuje sve neprijatne senzacije peckanja, zategnutosti i poboljšava izgled kože.  Na bazi je algi koje obezbeđuju zaštitni film na koži a termalna voda omogućava bolju hidrataciju i cirkulaciju. Ovaj serum je namenjen izrazito suvoj koži. Posle 15-ak dana upotrebe, koža postaje otpornija na spoljne uticaje i ne crveni se.

Nutri-soothing mask

I samo ime govori da ova maska ima dva dejstva – umirujuće i nutritivno ( hrani kožu ). Jednom do dva puta nedeljno se nanese na kožu, pusti da odreaguje 10-ak minuta i ispere mlakom vodom.