Hydrating youth Hidra 3Ha Hyaluronic Acid cream je krema koja odmah po nanošenju koži pruža osećaj vlažnosti i mekoće. Na bazi je hijaluronske kiseline a njena aktivna supstanca je 1055 Boletus ekstrakt koja u kombinaciji kožu čini jedrijom vitalnijom i potpuno hidriranom.

Hydrating comfort youth cream je krema koje odmah po nanošenju koži pruža osećaj vlažnosti, svežine i mekoće. Na bazi je hijaluronske kiseline a njena aktivna supstanca je 1055 Boletus ekstrakt. Ekstrakt čuvene pečurke postiže ozbiljnu hidriranost kože “umivajući” je pri svakom nanošenju.

Intensive hydrating serum pruža intenzivnu svežinu vašem licu. Duboko hidrira ćelije epiderma omogućavajući bolju regeneraciju i kao rezultat – svežiji i podmlađen izgled kože.

Hydra smoothing mask je maska za lice obogaćena hijaluronskom kiselinom. Upotrebljava se jednom do dva puta nedeljno i pruža osećaj trenutne svežine.


Essential lipid elixir je izuzetan S.O.S. proizvod namenjen svim tipovima kože osim masne. Preporučuje se kao trenutna pomoć kod kože koja je veoma suva. Na bazi je ulja jojobe i pirinča a intenzivnom sastavu doprinose i omega3 masne kiseline.

Nutritive comfort cream je krema namenjena povremeno ili hronično suvoj koži. Omega 3 masne kiseline i polisaharidi obezbeđuju koži hidriranost i elastičnost. Osećaj zategnutosti kože nestaje odmah po nanošenju kreme.Hydrating essential ampoules su još jedan važan detalj u beauty ritualima koji dodatno doprinose pojačanoj hidrataciji kože lica i vrata. Pola ampule ujutru i pola ampule pred spavanje je dovoljno da se koža ishidrira za ostatak dana ili noći.

Hidratacija kože je važna jer je to prevencija starenja kože. Važno je da organizam bude hidriran, što se postiže dovoljnim unosom vode u organizam, ali je za lice važno i da se adekvatno tretira preparatima koji podstiču i obezbeđuju hidrataciju.

Hidriranost je ultimativna potreba našeg organizma i naše kože!

Profesionalni tretmani daju ogroman doprinos u očuvanju hidrantnosti kože, ali samo kontinuirana nega, uz adekvatne preparate će Vašu kožu učiniti zdravom i lepom.