Energizing radiance ampoules za cilj imaju postizanje glatke kože. Deluju poput prozirne maske i licu po primeni daju vidljivi sjaj i zategnutost, vitalnost i obnovljen izgled

Instant energizing corrector

Za cilj ima postizanje ujednačenosti kože. Krema sadrži inkapsulirane pigmente koji ciljaju i ispravljaju sve nesavršenosti koje su vidljive na površini kože.

Depolluting youth cream

Zagađenje narušava strukturu i kvalitet kože. Koža slabi i postaje manje otporna na uticaje spoljne sredine. Ova krema je pravi saveznik u borbi protiv zagađenja i svih agresora koji negativno utiču na kožu. Krema doprinosi balansu kože čak i na onim delovima koji su potamneli i oslabljeni.Protective depolluting essence

Ova formula deluje kao barijera protiv zagađenja. Njena inovativna bočica sa dozerom pruža baš pravu količinu zaštite, svakodnevno hidrirajući kožu i štiteći je od štetnih agenasa.

Energizing serum

Ovaj močan koktel za detoksikaciju i energiju je izrazito lagane strukture. Koži vraća vitalnost, jedrost i mladolikost.

U poslednje vreme, svedoci smo sve veće zagađenosti vazduha. Na žalost, naša zemlja je neretko pri vrhu najzagađenijih na svetu. Čišćenje i umivanje lica nije dovoljno efikasan način da se rešite prljavštine, jer ona prodire u dublje slojeve kože. Ukoliko nemate opciju da “pobegnete” na planinu i odmarate svoje lice na čistom vazduhu, čini se da je Detox energy linija MUST HAVE.