Absorbant mask

Otklanja višak sebuma sa delova lica gde je potrebno. Nanese se na sporne delove kože, posle 15-ak minuta se ispere kozmetičkim sunđerom natopljenim topolom vodom. Obezbeđuje matiran izgled kože sa očuvanom mekoćom i prozračnošću.

Hydra-matt fluid

Izuzetno lagana emulzija koja hidrira kožu ne ostavljajući efekat “sjaja” na licu. Koža je posle emulzije zaštićena, hidrirana, bez prisustva masnih tragova.

Purifying serum

Koncentrovana S.O.S. pomoć protiv svih vidova nedostataka na koži. Redukuje uporne akne i višak sebuma. Nanosi se na kožu pre kreme prilagođene tipu kože. Najbolje se pokazala Sothys-ova Repairing cream koja vidljivo umanjuje nedostatke. Koža je oslobođena nepravilnosti, čistija i više mat.


Repairing cream

Izuzetna krema za uklanjanje nedostataka na koži. Baktericidnog i bakteriostatkog je karaktera, što doprinosi nestanku akni i bubuljica, bez upotrebe antibiotika. Koža postaje matirana i izbalansirana.

Masna koža nije samo problem tinejdžera. Neretko se javlja i u odraslom dobu, kada najčešće govorimo o adultnim aknama. Profesionalni tretmani su od velike pomoći svakome ko ima preveliku produkciju sebuma i stvaranje cističnih, bolnih bubuljica, Uz adekvatnu kućnu negu, recite “Au revoir”! problematičnoj koži.

Čista koža je potreba većine žene, odraz je zdravlja i brige o sebi.