Perfect shape stretch mask

Maska na bazi aktivnih supstanci hibiskusa i badema koja oblikuje lice i podiže joj tonus. Maska se stavi na lice, posle 15-ak minuta nežno utrlja i ne ispira.

Wrinkle-targeting youth cream

Krema koja targetira i smanjuje vidljivost bora. Nežne je strukture i ostavlja osećaj zategnutosti i mekoće. Njena bogata tekstura na bazi ekstrakata kvasca, lipozoma i BP3 kompleksa, omoguća koži bolju hidrataciju, mekoću i oksigenaciju. Preko 85% žena je zadovoljno efektima podmlađene kože lica i vrata.

Firming youth cream

Krema protiv bora i prvih znakova slabljenja mišićnog tonusa lica. BP3 kompleks i seme hibiskusa doprinose većoj elastičnosti kože. Krema koju koriste svi, uzrasta od 24-85 godina.


Vitality youth cream

Otklanja znakove umora, podiže vitalnost kože i vraća joj sjaj i mladolikost. Kombinacija aktivnih sastojaka pomaže koži u borbi protiv oksidativnog stresa i otklanja prve znakove pojave bora.

Redensifying youth cream

Regenerativna krema koja podmlađuje kožu vraćajući joj vitalnost. Na bazi BP3 kompleksa i ekstrakata kombuhe, snažno redefiniše i menja strukturu kože koja je počela da stari i da menja svoj izgled i formu.

Unifying youth serum

Snažno sredstvo u otklanjanju bora, smanjenu pora i prebojenosti kože. Aktivne supstance u sastavu seruma pomažu da jedrina lica i njegova vitalnost budu jedino što se na koži vidi.Firming-specific youth serum

Serum gelaste strukture doprinosi većoj zategnutosti kože podižući joj tonus uz očuvanje svih zdravih karakteristika kože. Sadejstvo različitih peptida pomaže u boljem toniranju kože održavajući njenu vitalnost.

Reconstructive youth serum

Rekonstruktivni serum zahvaljujući svojoj gelasto-uljnoj strukturi stvara zaštitini omotač na koži koji je intenzivno neguje i poboljšava njenu vitalnost sprečavajući znakove starenja.

Detoxifying anti-free radicals youth serum

Serum koji obezbeđuje oksigenaciju i detoksikaciju kože, štiteći je od štetnog uticaja slobodnih radikala. Ovaj serum izrazito lagane strukture omogućava ćelijama da dišu i da se neometano obnavljaju. Lice je prozračno, osveženo i čisto.Wrinkle specific youth serum

Serum lagane strukture u dodiru sa kožom ciljano popunjava postojeće bore, sprečavajući da se pojave nove i smanjuje vidljive znakove starenja. Idealno je kombinovati ga sa kremom protiv bora. Serum i krema, u svom sadejstvu, pružaju najbolji tretman u borbi protiv starenja kože.

Redovnom upotrebom, za vrlo kratko vreme ćete primetiti kako su bore manje uočljive.

Perfect shape youth serum

Ovaj serum ima dejstvo omotača koji momentalno preoblikuje kožu, štiti konture lica i doprinosi većoj zategnutosti dekoltea. Intenzivna zategnutost kože doprinosu izgledu “ispeglanih” bora. Koža je elastična i meka.
BX wrinkle corrector

Ovaj kozmetički proizvod poslednje generacije je za vas ukoliko razmišljate o botulinum toxin injekcijama ali se i dalje dvoumite. BX wrinkle corrector potpuno bezbolno i neinvazivno rešava problem bora a facijalna ekspresija ostaje očuvana.

Desquacrem forte microderm

Dubinsko sredstvo za čišćenje koje je simbol Sothys-a pojačano je salicilnom kiselinom i mikro zrncima pirinča kako bi se kombinovalo dubinsko čišćenje pora i piling.

Multi-action eye contour

Fina, nežna tekstura umanjuje izgled bora i natečenost i čuva mladoliki izgled zone oko očiju.

Anti-ageing essential ampoules

Primena ampula protiv starenja je neodvoji deo rituala lepote u borbi protiv svih znakova starenja.

Detox resurfacing overnight cream

Iz noći u noć, koncentracija aktivnih sastojaka iz kreme dubinski prodire u kožu i pomaže joj da izbriše vidljive tragove umora nakupljenih tokom dana.

Podmlađivanje kože se u savremenom svetu postavlja kao “zahtev”. Nije bitan svet, niti trend, koliko je važno da Vi želite da se u svojoj koži osećate komforno i zadovoljno.

Kada profesionalne tretmane prilagođene tipu kože, kombinujete sa preparatima iz Sothys kućne nege, učinili ste najbolju stvar za sebe.

Neka mladolik izled Vašeg lica bude isključivo Vaša želja i potreba!